Få Hjælp til din Ydeevnedeklaration

I Danmark er det et krav fra Byggevareforordningen, at CE mærkning af stål og aluminium ledsages af en ydeevnedeklaration – en såkaldt DoP. Få udarbejde Ydeevnedeklarationen hos I Want Quality.

Alle, der forhandler CE mærkede stål eller aluminiumskomponenter, skal levere dem med en korrekt udfyldt ydeevnedeklaration.

Det er denne deklaration, der gør det muligt for en kunde at se, hvorvidt det givne produkt er egnet til en særlig type byggeri – altså om byggevarens evner og egenskaber passer til kravene.

En ydeevnedeklaration er derfor også den dokumentation, der i det hele taget giver lov til at få godkendt sine produkter, da den påviser egenskabernes egnethed.  Fabrikanten står naturligvis inde for varen og dennes ydeevne, når virksomheden underskriver, at CE mærkning og ydeevnedeklarationen er udarbejdet ved brug af en harmoniseret standard / ETA og lever op til det, som er angivet.

 

Kontakt I Want Quality og få hjælp til din ydeevnedeklaration

Er du interesseret i en let proces, hvor du får den rette kvalitetssikring og korrekt dokumentation heraf?

Vi kontrollerer og udarbejder ydeevnedeklarationer til dine produkter, så du har forudsætningerne på plads forud for CE mærkning.

Kontakt os på Tlf. +45 4215 7183, email: mail@i-want-quality.dk eller udfyld venligst kontaktformen ved at klikke på ”kontakt os”.

Emner: DoP – deklaration af ydeevne