Få professionel hjælp til svejsekontrol og svejseprocesser.

Vi hjælper med at eliminere fejl og mangler, ligesom vi står klar til at hjælpe dig med optimering af dine processer.

Hos I want Quality finder du professionel hjælp til svejsekontrol. Vi udfører visuel kontrol og samarbejder tæt med tredjeparter, der er eksperter inden for blandt andet NDT (Non-destructive testing)

Formålet med en grundig svejsekontrol er at teste, kontrollere og ikke mindst dokumentere svejsearbejde på stål- og aluminiumskomponenter, der skal godkendes i forbindelse med CE mærkning og ydeevnedeklarationer.

Vi inspicerer nøje og finder de eventuelle områder, der skal forbedres på dine produkter, før deres standard lever op til det, der er påkrævet for at få dem godkendt til brug på det europæiske marked.

Svejseprocesser

Få hjælp til svejseprocesser

Ønsker du at automatiserer din produktion og fortsat opnå højt kvalitetsniveau, er dine svejseprocesser essentielle. Dine svejseprocesser har meget at sige, når du automatisere, da nogle materialer stiller særlige krav til svejsemetoden, hvorfor f.eks. materialets geometri eller svejsningens start- og stoptænding kan have indflydelse på det endelige resultat.

Dine svejseprocesser kan ofte forbedres, når du bliver klar over, hvor du skal sætte ind for at få elimineret fejl og styrket produktionen. Det sker bl.a. ved at:

  • Vælge de mest hensigtsmæssige processer
  • Vælge det optimale udstyr
  • Identificere tilbagevendende kvalitetsproblemer
  • Forbedre både kvalitet og effektivitet

Vores mangeårige erfaring inden for svejseindustrien sætter os i stand til at hjælpe dig med at løse virksomhedens opgaver på bedste vis, og ikke mindst identificere de fejl, der kan være svære at gennemskue på tværs af metoder, materialer og valg af udstyr.

Vi hjælper dig med at optimere og kvalitetsstyre dine svejseprocesser, så de altid står mål med opgaven og den forventede kvalitet, som de enkelte standarder påkræver. Det giver din virksomhed sikkerhed for optimering og øget produktivitet samt relevante oplysninger til ordren.

Kontakt I want Quality på Tlf. +45 4215 7183, email: mail@i-want-quality.dk eller udfyld venligst kontaktformen ved at klikke på ”kontakt os

Emner: Svejsekontrol og svejseprocesser