Bliv EN 3834 certificeret

Få dit certifikat inden for svejseprocesser med afsæt i grundig kvalitetsstyring og kontrol.

En EN 3834 er en certificering, der hører under EN 1090-standarden, og er virksomhedens bevis for, at den følger internationalt anerkendte svejseprocesser og anvender et fuldstændigt kvalitetsstyringssystem.

Ønsker du at certificere din virksomhed til EN 3834 kvalitetsstyringsstandard, skal alle dine svejseprocesser dokumenteres og godkendes af certificeringsorgan, der er nationalt godkendt. Der findes forskellige standarder og udførselsklasser, der afhænger af, hvilken type produkter, du fremstiller.

I want Quality hjælper dig med at udarbejde et effektivt kvalitetsstyringssystem, der gør det muligt at få certifikatet og muliggør CE mærkning af stål eller aluminium – ved at efterkomme både kvalitetskrav til EN 3834 samt udførelseskrav til EN 1090.

EN 3834 certificering

Et spørgsmål om kvalitet

En EN 3834 standard stiller krav til svejsearbejdet på de produkter, der skal godkendes i forhold til sikkerhed, konstruktion og senere funktion. Vi hjælper med at godkende til udførelsesklasse 1-4, hvortil vi sikrer din virksomhed lever op til det kravniveau, der forventes til produktionen. Det resulterer i en ensartet produktstandart med professionel styring.

Kontakt I want Quality på Tlf. +45 4215 7183, email: mail@i-want-quality.dk eller udfyld venligst kontaktformen ved at klikke på ”kontakt os”.